Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Λυκούργος Νάνης, Ναι κε. Μπουτάρη! Είμαστε κολλημένοι...

Δηλώσεις Μπουτάρη για Gay Pride και για μας τους κολλημένους.jpg
Ναι κε. Μπουτάρη! Είμαστε κολλημένοι...
Ναι κε Μπουτάρη! Είμαστε κολλημένοι, δίκην οστρέου μάλιστα, πάνω στον ασάλευτο και αιώνιο βράχο της ορθόδοξης χριστιανικής διδαχής και του ορθόδοξου χριστιανικού ήθους που νοηματοδοτεί τον ανθρώπινο βίο, καταξιώνει, εξευγενίζει, ανυψώνει και ολοκληρώνει το ανθρώπινο πρόσωπο σε αντίθεση με τη βδελυκτή ομοφυλοφιλία που το αποϊεροποιεί, το ευτελίζει, το υποβαθμίζει βάναυσα, το αλλοτριώνει.
Και ακόμη χειρότερη απ την ομοφυλοφιλία, αυτή καθ’ εαυτή, είναι η ξετσίπωτη και προκλητικότατη διαφήμισή της την οποία, δυστυχώς "αβαντάρουν" παντελώς άκριτα και ανεύθυνα και κάποιοι δημοτικοί άρχοντες όπως για παράδειγμα οι δήμαρχοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης των οποίων, καθώς φαίνεται από την αναδίφηση της πραγματικότητας, (εύχομαι ολόψυχα να τους αδικώ) η ηθική και πνευματική όσφρηση δε λειτουργεί και τα αντίστοιχα αντανακλαστικά έχουν υποστεί άμβλυνση.
Δυστυχώς ο σύγχρονος άνθρωπος δεν αρκείται στο ότι αμαρτάνει σοβαρά αλλά, το χείριστον όλων, δε συναισθάνεται ότι αμαρτάνει. Και διαφημίζει κι από πάνω την ασχημοσύνη του χωρίς αιδώ, χωρίς στοιχειώδη συστολή, εκμεταλλευόμενος, ίσως, το γεγονός ότι τα αξιολογικά κριτήρια ικανής μερίδας συνανθρώπων μας έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη διαστροφή.
Πού καταντήσαμε! Να διαφημίζεται και να προβάλλεται η διαστροφή, η ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, ο αυτοεξευτελισμός, η υποδούλωση σε αισχρά και ανομολόγητα πάθη και η κοινωνία να μένει απαθής και κάποιοι τοπάρχες να πρωτοστατούν στις σχετικές εκδηλώσεις!
Ποιοί; Αυτοί που θα έπρεπε να πρωτοστατούν στην αποδοκιμασία των εκφυλιστικών αυτών φαινομένων! Ω καιροί, ω ήθη!
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι, κατά τον κ. Μπουτάρη, "κολλημένοι" που αντιδρούν και διασώζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια! Οι τελευταίοι αναγράφουν στα καττύματα των υποδημάτων τους τις δηλώσεις του κ. Μπουτάρη και του κάθε Μπουτάρη καθώς και των διοργανωτών της χυδαίας παρέλασης. Και θα συνεχίζουν να διαμαρτύρονται προς κάθε κατεύθυνση αδιαφορώντας για τις συνέπειες που τους επιφυλάσσονται από τους ''politically correct" εξουσιαστές, με τα διάφορα επαίσχυντα, δήθεν αντιρατσιστικά, νομοσχέδια που στην πραγματικότητα αναπαράγουν το φασισμό εναντίον του οποίου ολοφύρονται σε βάρος όσων διαφωνούν με τις στρεβλές τους θέσεις.
Υ.Γ. Αναφορικά με τη στρέβλωση και αλλοίωση των αξιολογικών κριτηρίων των σύγχρονων νεοελλήνων δεν αντέχω στον πειρασμό να μην αναφέρω δύο αντιπροσωπευτικά δείγματα: αυτά, της επανεκλογής των κ. κ. Καμίνη και Μπουτάρη. Νομίζω ότι είναι τα καταλληλότερα παραδείγματα που αποκαλύπτουν το μέτρο της ποιοτικής καθιζήσεως της νεοελληνικής κοινωνίας.
Λ.Ν.

11 σχόλια :

 1. Ο Μπουτάρης το καλύτερο που θα είχε να κάνει είναι να ασχοληθεί με τα...κρασιά! Όπου αλλού μπλέχτηκε τα έκανε θάλασσα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άντε δήμαρχε! Τα επόμενα χρόνια διόλου παράξενο αν δούμε παιδόφιλους και κτηνοβάτες να παρελαύνουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ας οψονται όσοι ανεύθυνοι ψηφοφόροι τον επανεξελεξαν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τι λέτε γιατρέ μου;Τον "αξιότιμο" κύριο Μπουτάρη υποδέχθηκε με τιμές η Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους πριν λίγο καιρό! Αντί να του κλείσουν κατάμουτρα την πόρτα για τα καραγκιοζιλίκια του αυτοί του επιδαψίλευσαν και τιμές από πάνω! Μετά ποιος μας φταίει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα και στον Von Samaras το ίδιο έκαναν! Άθλιότητες συγκεκριμένων ρασοφόρων.....

   Διαγραφή
 5. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αν πάει σύντομα κάποιος στο Άγιο Όρος, ας εκτυπώσει και ας παραδώσει στην Ιερά Κοινότητα τις φωτογραφίες από τις αθλιότητες του thessaloniki gay pride από εδώ:
  http://antiparakmi.blogspot.com/2014/06/gay-pride.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα είδαμε και φρίξαμε αγαπητέ μαχητή! Μόνο που δεν πήραμε πιο πριν αντιεμετικό σκεύασμα...
   Αλήθεια πού ήταν οι εισαγγελείς; Δε συνιστούν τα συγκεκριμένα αίσχη προσβολή της δημοσίας αιδούς; Τα μικρά παιδιά πώς θα προστατευθούν;
   Λ.Ν.

   Διαγραφή
  2. Και ξέρεις έ, μόλις τους επιδειχθούν οι φωτογραφίες θ' αρχίσουν να κλαίνε γοερώς....

   Διαγραφή
 7. Θες να δεις πως αντέδρασε η Εισαγγελεία σε αντίστοιχη καταγγελία:

  Πέμπτη 3/6/2010. Φίλοι του ιστολογίου της Αντιπαρακμής προσέρχονται στον Προϊστάμενο Εισσαγγελίας Θεσσαλονίκης για να καταθέσουν καταγγελία ότι την επόμενη ημέρα θα γίνει ΓΥΜΝΗ ποδηλατοδρομία στην πόλη.
  Κατονομάζονται τα άτομα που τη διοργανώνουν με φωτογραφίες τους στις οποίες εμφανίζονται ΓΥΜΝΟΙ σε προηγούμενες ποδηματοδρομείες (δείτε τις φωτογραφίες της περσινής ανάρτησή μας) και ζητείται η λήψη των απαραίτητων μέτρων.

  Η Γραμματεία της Εισαγγελίας ΑΡΝΕΙΤΑΙ να παραλάβει την καταγγελία , μας παραπέμπει στον Εισαγγελέα Ποινικής δίωξης (σε αυτόν μας παραπέμπει και ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας στον οποίο επίσης απευθυνθήκαμε) ο οποίος όμως ασχολείται μόνο με ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (για 2 ώρες που παραμείναμε έξω από το γραφείο του ήτανε απασχολημένος (είχαν όντως προσαχθεί αρκετοί αλλοδαποί κατηγορούμενοι).

  Επιστρέφουμε και πάλι στην Γραμματεία του Προϊσταμένου Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης και συνεχίζει να αρνείται να παραλάβει την καταγγελία παρά το ότι τον ενημερώνουμε ότι λόγω φόρτου εργασίας ο Εισαγγελέας Ποινικής δίωξης δεν μπορεί να μας δεχθεί.
  Και τα 2 γραφεία μας λένε ότι "είναι ενήμεροι" για τη γυμνή ποδηλατοδρομία και ότι το γνωρίζει και η αστυνομία.


  Δες τώρα και τη στάση της αστυνομίας:
  Κάναμε έγκαιρα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στην Αστυνομία και στην εισαγγελία (Α.Π. 9009/20/873 μέσω του Αστ. Τμ. Πλ. Δημοκρατίας).

  Κάναμε ΔΕΚΑΔΕΣ τηλέφωνα στην άμεση δράση και υποδεικνύαμε διαρκώς το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι 2-3 γυμνοί συμμετέχοντες και δίναμε την περιγραφή τους. Σε αρκετές περιπτώσεις μιλήσαμε απευθείας με τον εκφωνητή των Μέτρων Τάξης.

  Μεταβήκαμε 2 φορές στο Αστ. τμήμα Λευκού Πύργου για να καταγγείλουμε και ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ το ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

  Αλλά όταν έχεις πάρει πολιτικές εντολές να μην επέμβεις ("αυτοί είναι του Τρεμόπουλου" μας είπε ένας ασφαλίτης "δεν τους πειράζει κανείς"), τότε ... άδικα παιδεύεσαι.
  από το http://antiparakmi.blogspot.com/2010/06/3.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πολλές συμφορές μας περιμένουν, διότι μόνο έτσι θα συνέλθουμε από τον λήθαργο της αμαρτίας που έχουμε πέσει..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com