Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Τι "έκρυβε" το φιλί Τσίπρα - Μπαζιάνα, το βράδυ της Ανάστασης;

Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Το ενσταντανέ παίχτηκε κατά κόρον από τα μέσα. Η αριστερόστροφη λογική του πρωθυπουργού, να παρίσταται σε μια βραδιά που ως δηλωμένου αθέου που δεν σημαίνει τίποτε για τον ίδιο, αποσιωπήθηκε. 

Ποιο άραγε το μήνυμα που περνά ο πρωθυπουργός της χώρας, ως άθεος στην τελετή της Αναστάσεως; Γιατί σκανδαλίζει τον πιστό λαό; 

Η απάντηση είναι απλή: Γιατί πρώτη η διοικούσα Εκκλησία σκανδαλίζει με τον Οικουμενιστικό της εναγκαλισμό με τους αιρετικούς παπικούς

Δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία, από την ίδια βραδιά, στην ίδια Ορθόδοξη τελετή της Αναστάσεως και θα καταλάβετε! Αυτή την Οικουμενιστική πρακτική καταγγέλουμε εμείς σαν Ιστολόγιο, και ας μη της έπαιξε κανένα κανάλι ή social media.
Τι δουλειά έχει ο αιρετικός παπικός στην Ορθόδοξη τελετή της Αναστάσεως; Ακάλεστος ήρθε; 
Στην Σπιανάδα της Κέρκυρας ο πρωθυπουργός - Ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σε όλους - Μαζί του η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα και ο Αλέκος Φλαμπουράρης - Εκεί και ο Νίκος Δένδιας.
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ευχήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το πάλκο της πλατείας Σπιανάδα της Κέρκυρας, όπου παραβρέθηκε στην αναστάσιμη τελετή.

Ο κ. Τσίπρας, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του και τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου νωρίτερα παρέστη στη δοξολογία του ιερού ναού της Αγ. Παρασκευής ενώ με μια πομπή των φιλαρμονικών, χορωδιών του ορθοδόξου και του καθολικού κλήρου της Κέρκυρας έφθασε ένα τέταρτο πριν από τα μεσάνυχτα στην πλατεία Σπιανάδα, τη μεγαλύτερη των Βαλκανίων, όπου και τελείται το αναστάσιμο τελετουργικό. Τη Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησε ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας. 


2 σχόλια :

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com