Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Επιβεβαιώθηκε η παρουσία του Οικ.Πατριάρχη στην Αίγυπτο

vartholomaios.jpg

Αναχώρησε σήμερα για την Ελβετία ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος όπου θα παραμείνει για μερικές ημέρες και από εκεί θα μεταβεί στην Αίγυπτο όπου θα έχει συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο και τον Μουφτή της χώρας.
Το ανακοινωθέν του Πατριαρχείου αναφέρει:
Η Α. Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης, συνοδευόμενος υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου, του Πανοσιολ. Διακόνου κ. Ιωακείμ, Υπογραμματέως της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, και του Εντιμ. κ. Μαρίου Ταρίνα, υπαλλήλου των Πατριαρχείων, ανεχώρησε την μεσημβρίαν της Πέμπτης, 20ης Απριλίου, εις Ελβετίαν, ίνα προστή των εορτασμών επί τη συμπληρώσει 50ετίας του εν Chambésy Γενεύης Ορθοδόξου Κέντρου του Οικουμενικού Πατριαρχείου και 20ετίας του εν αυτώ λειτουργούντος Ινστιτούτου Μεταπτυχιακών Σπουδών Ορθοδόξου Θεολογίας. Εκείθεν, θα μεταβή εις Κάιρον, ένθα θα συμμετάσχη εις διεθνές Συνέδριον διά την ειρήνην.
Ο Παναγιώτατος προεπέμφθη εν τω αεροδρομίω υπό του Επιτρόπου Αυτού Σεβ. Μητροπολίτου Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στεφάνου και θα επιστρέψη εις την Πόλιν το Σάββατον, 29ην Απριλίου.

4 σχόλια :

 1. ΝΕΟ ΜΠΑΡΑΖ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΣΧΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟ.

  Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΜΠΕΖΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΑΙΣΧΗ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΙΖΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

   Διαγραφή
 2. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!! ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ! ΜΟΝΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ?(ΠΑΤΗΡ-ΦΩΤΙΟΣ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com