Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

19 Μαΐου 1919: Η Γενοκτονία των Ποντίων

Imera_Mnimis_Geoktonias_Pontion.jpg
Η 19η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Στο βίντεο αυτό παρακολουθούμε την ομιλία του Ιωάννη Λαζαρίδη, Ιστορικού-Αρχαιολόγου, προσκεκλημένου της Ποντιακής Αδελφότητας στο Τορόντο του Καναδά, στα πλαίσια εκδήλωσης με θέμα τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, που έλαβε χώρα την Κυριακή 24 Μαΐου 2015. Οι μαρτυρίες και τα ιστορικά στοιχεία για την εξόντωση του ελληνικού στοιχείου είναι συγκλονιστικά. Γιατί δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη διεθνώς η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com